Page content

BBQ-en zoals alleen Uruguayanen dat doen

BBQ-en zoals alleen Uruguayanen dat doen

Bij bijna alle Uruguayanen thuis is een grote BBQ te vinden die met hout wordt aangemaakt.

BBQ-en zoals alleen Uruguayanen dat doen. In een grote korf naast de grill wordt het hout verbrand, de smeulende verkoolde houtresten worden vervolgens onder de grill geschoven, op deze manier kan het vlees worden gebraden.

BBQ-en zoals alleen Uruguayanen dat doen
Maar wat is het vlees dat de Uruguayanen gebruiken?

Grote stukken (graan gevoerd) rundvlees voor op de BBQ.

 

Rundvlees is in Uruguay veruit het populairst, asado wordt het genoemd (Een grote lap vlees van de koe).
Uruguay is 4 maal groter dan Nederland en heeft 5 maal minder inwoners, genoeg ruimte dus!
De uitgestrekte Uruguayaanse vlakten lenen zich uitstekend voor veeteelt, vlees en wol zijn dan ook de grootste export producten van Uruguay.

Graan gevoerd BBQ rundvlees: hoge kwaliteit en unieke karaktereigenschappen.

BBQ-en zoals alleen Uruguayanen dat doen BavetteBBQ-en zoals alleen Uruguayanen dat doen Picanha- StaartstukBBQ-en zoals alleen Uruguayanen dat doen Ribeye

-BAVETTE- -PICANHA- -RIB-EYE-

-Elk rund voldoet aan de EU quota 481/2012 voor zeer hoge kwaliteit vlees
-Minimaal 100 dagen krijgen de runderen de ruimte in corrals waar ze gevoerd worden met speciale granen.
-De Runderen worden geslacht voordat ze de leeftijd van 27 maanden bereiken.
-Alle runderen zijn van de exclusieve Britse rassen Hereford & Angus.
-Deze rassen zijn graan gevoerd voor een minimum van 120 dagen met speciale diëten gebaseerd op granen en vegetarische proteïnen ( Sorghum, Sorghum flakes, corn, Soybean flour, Hulls en anderen)
-Tijdens hun verblijf in de ”corals” hebben de runderen zeven verschillende diëten gebaseerd op granen en vegetarische proteïnen afhankelijk van hun verschillende groei fasen.
-De groei en gezondheid van de dieren wordt constant in de gaten gehouden door dieren gezondheid en voeding experts.
-Combinatie van de afkomst van het vlees, het opgroei / verdikkings-proces en de speciaal getrainde slagers.
-De dieren, de productie van het vlees, het verpakken, elke stap krijgt de maximale aandacht in het proces. De stukken zijn zorgvuldig geselecteerd en bewerkt tot perfectie. Dit alles met als doel koninklijke kwaliteit te behouden.

Al het bovenstaande zorgt voor de hoge kwaliteit vlees van onze Uruguayaanse graan gevoerd runderen.

In onze webshop bieden we verschillende soorten Uruguayaans BBQ rundvlees aan.

 

Comment Section

0 reacties op “BBQ-en zoals alleen Uruguayanen dat doen

Plaats een reactie


*