Page content

Partner Programma

Het Slagerijonline Partner Programma

Om ons assortiment voor onze klanten nog aantrekkelijker te maken, werken wij samen met door ons aanbevolen bedrijven.

Het Partner Programma heeft als doel het assortiment van Slagerijonline uit te breiden met merken of producten die een toegevoegde waarde leveren aan en aansluiten op de productgroepen die wij als slagerijonline aanbieden.

Dit kunnen producten zijn die Slagerijonline momenteel nog niet aanbiedt maar, ook producten die al worden aangeboden en daardoor het Partner Programma een uitgebreider assortiment kunnen aanbieden.

Selectiecriteria

We zijn zeer zorgvuldig in het uitzoeken van onze partners. Een belangrijke criterium is dat de service en toepasbaarheid aan onze klanten centraal staat. Om deel te kunnen nemen aan het partner programma dient u als partner te voldoen aan onderstaande criteria:

  • Levering naar de klant in eigen beheer
  • In bezit van een bestaande webshop
  • Aansluiting bij het Partner Programma is alleen mogelijk met artikelen in de volgende categorieën: Rundvlees, Kip, Varkensvlees, Kalfsvlees, Lamsvlees, Barbecue, Kruiden & Specerijen, Tapas, Sauzen en Keukenapparatuur, (artikelen uit andere groepen worden niet opgenomen).

 

Interesse?

Bent u een winkelier of leverancier met een eigen webwinkel, voldoet u aan alle bovenstaande selectiecriteria en heeft u interesse om deel te nemen aan het Slagerijonline.nl Partner Programma?

Stuur dan een e-mail met meer informatie over uw merk(en) naar: partnerprogramma@slagerijonline.nl.

Onze Partners

Simply Spices
Simply Spices is een jong bedrijf met een klein, hecht team mensen. We hebben allemaal jarenlang ervaring met de ontwikkeling, productie en verkoop van kruiden en specerijen.
Website: www.simplyspices.nl
duurzaam varkensvlees
Kies je bewust en hou je van eten? Geniet je van een goede rauwe ham of een mals stuk fricandeau? Ons duurzame varkensvlees voldoet aan jouw eisen: smaakvol vlees, gemaakt met oog voor dier én milieu.
Website: www.duurzaamvarkensvlees.nl

BBQ Specialist
De BBQ specialist maakt deel uit van De-kampeerwinkel.com. Op deze site vindt u alles wat te maken heeft met BBQ: wij bedienen u op maat. Maar gaat u kamperen en hebt u meer nodig? Kijk dan even op onze hoofdpagina. Daarnaast hebben wij ook nog veel meer sites, bedoeld om u zo goed en eenvoudig mogelijk te bedienen met dat wat u nodig hebt om een leuke kampeervakantie te hebben.
Website: BBQ Specialist

 

Barbecues.nl

Barbecues.nl heeft voor de beste aanbiedingen op het gebied van barbecues verzameld. Zo vindt u er informatie over buitenkeukens, gasbarbecues, elektrische barbecues, houtskool barbecues, keramische barbecues, rookovens en de skottelbraai. Ook bekende fabrikanten van barbecues zoals Weber, Grandhall, OutdoorChef, Cadac, Broil King en Big Green Egg zijn opgenomen in het assortiment. Wilt u ook een Barbecue Kopen klik dan hier.